sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Seksityön ikävämpiä puolia

Asiakas lukitsee itsensä heti saavuttuaan kylppäriin. Ähisee aikansa ja ilmestyy vuosikymmeniä sitten edesmenneessä peruukissa,  hatarassa kukkamekossa ja helmet kaulassa. Arviolta kahdeksankymppinen pappa, keikistelee pikkutytön roolissa. No mikäpäs siinä.
Panen häntä perseeseen ja kerron, miten tuhma pikku tyttö hän on. Massiivinen ripulipaska syököää vuoteelle. Eikä edes vahingossa. Piti heittää äijä ulos, seuraava asiakas oli tuloillaan ja hajua piti saada hillittyä.

Toinen oli kreivi Lindgrenin oloinen muikistelija, joka hyökkäsi yllättäen hampaineen kurkkuun ja riepoi häkellyttävällä nopeudella  karmaisevia jälkiä, jotka pysyivät viikon.

Jokunen "rehellinen suomalainen mies", kitkerän hienhajuiseksi pinttyneenä, osaamatta sanoa yhtään, mitä toivoo. Mutisevat yhden sanan lauseita ja tuijottavat mustia kynsiään.

Naiset, joilla ei pysy kaljat sisällä,.Haluavat ystäväksi, vaativat saada jäädä roikkumaan koko yöksi.

Rakastujat, jotka lähettelevät turhia viestejä. Kinuavat minua  Mallorcan reissulle.

AIDSia sairastavat, jotka piilottelevat Kaposin sarkoomiaan ja tahtovat suojaamatonta seksiä.

Ainoa ryhmä jolle jouduin antamaan porttikiellon, oli thai-miehet. Heistä jokainen oli poikkeuksetta täysi kusipää sika. Viimeinen sai livautettua metamfetamiinia juomaani.

Täysjärkisempi ihminen olisi toki osannut sen kenties välttää, mutta itsetuhoiset piirteeni olivat toiminnassa vahvasti läsnä.

Läheisistä useat eivät osanneet huoranhommiani käsitellä, kauhistelusta mustasukkaisuuteen ja suoranaiseen häiriköimiseen oli tyypillinen skaala.

Tylsiä olivat myös puhelinrunkkarit, jotka yrittivät saada ilmaisia seksipuhelinpalveluja.
Samoin ne, jotka soittelivat ja kyselivät mahdollisuutta ottaa mukaan 14-vuotias tyttö, joka kuulemma parin kaljan ja Diapamin saatuaan suostuu mihin tahansa.
Tai ne nuoret urpot, jotka halusivat vinkkejä alkaakseen mieshuoraksi. Näillä ei tietysti ollut alkeellisintakaan kykyä kommunikoida.

Häiritsihän nuo bisnekset muita tekemisiä, piti vastailla puhelimeen ja olla juoksemassa vastaanotolle. Helvetissä on erityisen piinallinen paikka niille, jotka varaavat ajan ja jättävät tulematta.

Muuten huorana oleminen oli jännää, mielenkiintoista ja kiihottavaa.
Hesari lakkasi jossakin vaiheessa ottamasta ilmoituksia vastaan. Netti ei tuolloin ollut vielä mitään.

Positiivisena loppuna todettakoon, että niukkojen resurssien kanssa pitkään paininut Pro-tukipiste teki jo silloin loistavaa työtä. Pelastivat minutkin varmasti useammalta ylilyönniltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti