sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Hyperseksuaalisuudesta 3

Täysi-ikäistyttyäni löysin pornolehtien kontaktisivuilta seksiseuraa. Miehiä ja pariskuntia.
Näillä ihmisillä oli usein huomattavia vaikeuksia kommunikoida tarpeitaan. Minä en kaihtanut mitään.
Eräs vanhempi arkkitehti jäi mieleen. Hänen luonaan kävin reilun kahden vuosikymmenen aikana kerran tai kaksi kuussa. Korvakoruja ei saanut olla, jossakin vaiheessa kaljuksi ajelema pääni ei myöskään saanut naapureiden pelossa rapussa vilahtaa.
Hän muisteli kaiholla sotavuosia, jolloin kaupungin pimennysten aikaan sotilaspojat saattoivat lemmiskellä toisiaan estoitta.
Häneltä otin jo rahallisen korvauksen. Huoran hommia tein satunnaisesti yli kymmenen vuotta.
Aktiivisin kausi oli parin vuoden jakso, jolloin minulla oli valtakunnallisessa päivälehdessä ilmoitus.
Pidin vastaanottoa enimmäkseen kotona.

Miehissä oli tarpeiden kirjoa, vaikka pääpaino oli itsensä heteroiksi mieltävillä, poliittisesti oikeistokonservatiiveilla.
Pariskunnat useimmiten halusivat vaimoa naitavan miehen katsoessa ja yrittäessä vaivihkaa hipelöidä kiveksiäni. Vaimon kysyessä mieheltään että mitä tämä
tekee, vastaus oli yleensä hätääntynyt "emmitää".

Naisista yhtä lukuunottamatta kaikki halusivat tulla tukasta vedetyksi, huoraksi haukutuksi ja "väkisin otetuksi". Olivat miehiä huomattavasti useammin juovuksissa. Naiskeikat olivat sikälikin hankalampia, että heidän tuntui aina olevan mahdotonta pitää sopimuksista kiinni.
Ainoa poikkeus oli virolainen prostituoitu, joka oli valkoviiniyksinäisenä kämpässä, jossa ei ollut juuri muuta kuin sänky ja televisio. Hän halusi vain juttuseuraa, joka minusta tuntui aina työläämmältä kuin petipuuhat. Lisäksi hän tahtoi maksaa luonnossa. Tästä ei tietenkään aiemman puhelun yhteydessä ollut mitään puhetta. Kohtalaisen draaman jälkeen pääsin rahoineni ehjin nahoin pois.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt. Hommista sai sen verran tuloa, että tyttöystäviä oli helpompi löytää. Lisäksi käytin lukuisten ilotyttöjen palveluita Suomessa ja ulkomailla.
Eikä sekään ollut tarpeeksi. Harrastin paljon anonyymiä puskaseksiä tuntemattomien kanssa. Tuntemattomissakin kaupungeissa löysin nämä paikat vaistollani yllättävän helposti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti