maanantai 24. huhtikuuta 2017

Hyperseksuaalisuudesta 2

Isä otti minua kylään joskus, ilmeisen vastentahtoisesti. Hänen kanssaan ei juuri kommunikaatiota ollut, mutta toisaalta uusi vaimo oli 50-lukulaisen kiltin kotirouvan stereotyyppinä helpompaa seuraa.
Enimmän aikaa tosin runkkasin vessassa ja luin markiisi de Saden Justinea. Sen löytyminen kuivakan isäni hyllystä oli melkoinen yllätys.
Välillä esittelin kikkeliä velipuolelle.

Vähitellen alkoi virtsaputken suulle ilmestyä tahmeita pisaroita. Olin varma, että kuolen syöpään.
Seksivalistusta ei kotona ollut, opettajatkin häpeillen väistivät aihetta.
Kiinnijäämisen pelossa opin silloin syömään spermani.

70-luvulla itsensäpaljastajia oli runsaasti. En tiedä opinko heiltä vai keksinkö itse, mutta moniaita kertoja minäkin tyydytin itseäni ulkosalla. Kerran juoppojunassa tuli boheemin pariskunnan kanssa puheeksi Philip Rothin Portnoyn tauti ja muita tuskaista seksuaalisuutta käsitteleviä kirjoja.
He sammuivat ja minä ruikin pian siemenet heidän päälleen.
Espoon aseman hississä ajelin ylös ja alas, kunnes laukesin alakerrassa, missä nainen lastenvaunuineen oli tulossa kyytiin. Muutama tippa saattoi osua vaunun kuomuunkin.

14 ikäisenä vietin jo usein ilmoittamatta öitä kotoa poissa. Olin rakastunut ikäiseeni tyttöön, joka oli jo kokenut. Diapam-sedät heittivät hänelle nappeja, olipa hän ollut vaahtokylvyssä erään nykyisinkin tunnetun popparin kanssa. Jatkuva erektioni hellitti vain niinä muutamana kertana, kun hän halusi minut sisäänsä.

Aikuisten miesten kanssa seksi tosin onnistui moitteettomasti. Usein odotin, että he sammuivat ja vein sitten kämpästä erinäisiä esineitä.
Marokkolaisia saalistajasetiä oli siihen aikaan viljalti, he tykkäsivät enemmän polttaa hasista kuin juoda, joten rosvoaminen ei onnistunut yhtä vaivattomasti.
Kämppäänsä minut haalittuaan he eivät myöskään teeskennelleet ystävällistä kotoperäisten humalikkojen tapaan, vaan esimerkiksi takalukitsivat usein oven.

Olin parhaimmillaan palavasti ihastunut kuuteen tyttöön samanaikaisesti, mutta heidän kanssaan olin ujo ja pelokas. Täytettyäni 15 muutin 19-vuotiaan naisen kanssa kimppaan. Seksistä en muista juri mitään, mutta hänen kertomansa mukaan se oli hyvinkin villiä.
Yritin parhaani mukaan naida kaikkia mahdollisia muitakin tyttöjä, heikohkolla menestyksellä.
Taivuttelin kumppanini nussimaan muitakin. Se kiihotti minua kovin.

Setiä riitti. Jos oli tullut aikainen aamuöinen lähtö, menin usein paikallisjunaan nukkumaan.
Niiden ovet sai helposti revittyä auki tuolloin, ja vartiointi oli olematonta.

Muutama klamydia siinä tuli useampaankin paikkaan silmiä myöten, mutta satiaisia vakavampaa ei tainnut tarttua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti