sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Hyperseksuaalisuudesta 1

Hyperseksuaalisen hillittömyyden ja täydellisen lukkiutumisen välillä seikkaileminen on tuonut ihmissuhdeongelmia ja identiteettiproblematiikkaa enemmän kuin on läpi jaksanut elää.

Eno alkoi  hyväksikäyttämään minua kun olin kuusivuotias, ehkä nuorempikin. Sitä edeltävältä ajalta en muista juuri mitään. Vanhempani tekivät tuolloin riitaisaa eroa. Isä lähti pois.
Yleensä sulkeutunut äitini kertoi hiljattain katsoneensa silloin parvekkeelta, kun leikin pihalla. Isäni käveli pihan poikki ja käänsi katseensa pois, kun ohitti minut.

Näihin aikoihin isänpuoleinen isoäiti oli usein lapsenvahtina. Äidillä oli masennusta, poliittista aktivismia ja muuta kiirettä. Isoäiti nukkui enimmän aikaa. Monesti katsoin häntä ja runkkasin.
Kerran jäin kiinni kun hän havahtui kesken. juoksin alasti parvekkeelle ja värjöttelin siellä aikani.

Pukeuduin äidin vaatteisiin, laitoin tomaatit tisseiksi ja masturboin peilin äärellä. Kerran äiti tuli yllättäen kotiin kun olin vaatekomerossa puuhissani. Tomaatit tippuivat ja astuin niiden päälle liian isoissa korkokengissäni.Pidättelin hengitystä ja vaihdoin asua. En narahtanut sillä kertaa.

Uudessa asuinpaikassa, 10-vuotiaana, lanseerasin seksiolympialaiset naapuruston lapsille.
Kilpailimme, kuka saa nopeimmin orgasmin, panee maata pisimpään tai uskaltaa seistä housut kintuissa tiellä, kun naapurin setä ajaa kituliaalla autollaan pitkää ylämäkeä.
Urheiluvammojen ensiapuun tarkoitettua kylmäsuihketta sumutettiin elimille, samoin erilaisia liimoja.

Vedin käteen ja kieriskelin hillossa, kaakaossa ja piimässä.

Laitoin hunajaa pippeliin ja annoin enon koiran nuolla sitä.

Äidin isovanhempien luona, missä hyväksikäyttö tapahtui aina ahtaassa sahanpurujen täyttämässä vinttikäytävässä, oli toinenkin erikoisuus, jonka mielessäni liittyvät raiskausten jatkoksi. Isoäitini vei minua toiseen pimeään paikkaan, johon en yksin olisi uskaltanut. Liiterin vintillä oli pikkuinen koppi, jossa hän kertoi kauhutarinoita puukotuksista ja haisevista kummituksista. Ulosteet ja veri olivat aina keskeisessä osassa näitä kertomuksia.
Lisäksi aina kesäloman alussa kun jouduin heidän luokseen hän kysyi ensimmäisenä että miten on suoli toiminut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti